Kanal 2 programmijuht: «Pealtnägija» ja «Radari» võrdlemine pole meie jaoks üllatus

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radar
Radar Foto: Allan Leppikson / Kanal 2

Kanal 2 programmijuht Olle Mirme ütles, et ERRi populaarse saate «Pealtnägija» ja eile esimest korda eetris olnud saate «Radar» võrdlemine pole üllatav, sest see on maailmas laialdaselt levinud saateformaat.

«Maailmas ilmselt kõige levinum saatetüüp ongi see, mida Eesti inimene tundis «Pealtnägijana» ehk selliseid ajakirjanduslikke saateformaate ongi Eestis olnud ainult üks. Paratamatult polegi kellegi teisega siis võrrelda. Kindlasti pole meie eesmärk või siht olnud «Pealtnägija» kopeerimine. Eks iga saade peab oma näo leidma ja oma rada ajama. Selliseid saateid võiks ja peaks olema rohkem nii meil kui teistel kanalitel,» rääkis Mirme.

Programmijuhi sõnul on tal saate sünni üle hea meel ning tema hinnangul on see nii Kanal 2-e kui laiemalt Eesti telemaastiku kontekstis väga oluline sündmus. «Radari» esimese saate vaatajanumbrid selguvad homme.

Mirme lausus, et saate tagasiside on olnud positiivne. «Suures pildis liigitan tagasiside positiivseks ja kriitika kontruktiivseks. Eks iga järgmise saatega läheb asi tegijate ja vaatajate jaoks rohkem paika. Kuskilt tuleb alustada ja see on olnud igati õnnestunud algus.»

«Radar» on Kanal 2 uus teleajakiri, mis igal teisipäeval toob vaatajateni nii päevakajalisi kui ka ajatumaid teemasid. Põnevad, uurivad ja eksperimenteerivad lood toovad vaatajani peatoimetaja Marii Karell, toimetajad Raul Ranne, Hannes Sarv ja Robert Kõrvits. Lisaks vahendavad põnevaid teemasid veel Eero Reinu («Eesti kõige-kõige») ja teised kaastöötajad.

«Radar» on Kanal 2 eetris teisipäeviti kell 20:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles