Kaasvang peksis Helsingi narkopolitsei ekspeadirektorit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vangikong
Vangikong Foto: SCANPIX

Juba enam kui kümme kuud kinnises eeluurimisvanglas viibinud Helsingi narkopolitsei endine peadirektor Jari Aarnio langes vägivalla ohvriks.

Aarnio advokaat Riitta Leppiniemi kinnitas, et üks teine vang oli löönud teda külje peale. Intsident leidis aset teisipäeval Vantaa vanglas, vahendas Ilta-Sanomat.

Advokaat ei avalikusta Aarnio seisundit, kuid Ilta-Sanomate andmetel pole vigastused tõsised. Ta ei tahtnud rääkida sellest, kuidas taoline konflikt vaatamata ekspolitseiniku eraldatusele üldse sai võimalikuks.

Leppiniemi sõnul tohib Aarnio kohtuda üksnes pereliikmetega. «Ta saab neile helistada järelevalve all. Uurijad kuulavad vestlusi kokkulepitud viisil.»  

Advokaadi sõnul on eraldatus olnud osa turvalisuse tagamisest. «Eraldatus oli uurijate nõudmine põhjusel, et eeluurimine on pooleli. Nii aga ei peaks olema, et julgeoleku tõttu pead olema täiesti ilma igasuguste kontaktideta.»   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles