Chelsea Clintoni pulmi varjutab saladuseloor

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary ja Bill Clinton saabuvad Rhinebecki.
Hillary ja Bill Clinton saabuvad Rhinebecki. Foto: JESSICA RINALDI/Reuters

USA ekspresident Bill Clintoni ja väliminister Hillary Clintoni tütar Chelsea abiellub täna New Yorgi lähistel, vahendas AFP.

30-aastase Chelsea abikaasaks saab 32-aastane Marc Mezvinsky. Rhinebecki eliitkuurortis toimuvate pulmade täpsed üksikasjad on ajakirjanduse eest saladuses hoitud.

USA kuninglikeks pulmadeks nimetatud sündmust on Rhinebecki suununud kajastama kümned ajakirjanikud.  

Tseremoonia toimub grandioosses Astor Courtsis, mille lähistele püstitati viimastel päevadel mitmeid telke. Astor Courts laiub 20 hektaril. Selle rajas üle 100 aasta tagasi Titanicul surnud John Jacob Astor IV.

Kuigi külalisi oodatakse mitusada, on hotellis Beekman Arms, kuhu suur osa neist majutatakse, töötajatel keelatud isegi Clintoni nime mainida.

Külalistele on antud käsk oma kutsetest mitte kellelegi rääkida. Kinnitamata andmetel on nende hulgas meelelahutustegelased Oprah Winfrey ja Steven Spielberg ning võibolla ka Briti ekspeaminister John Major.

Praegust president Barack Obamat pulmakülaliste hulgas ei ole. Obama ise kommenteeris seda naljatades, et kaks presidenti olekski pulmas liig.

Kogu ürituse eelarve võib ulatuda kuni viie miljoni dollarini.

Chelsea kohtus oma tulevase abikaasaga teismeeas USA demokraatide koosviibimisel. Mezvinsky on praeguseks varakas pankur, kuid tuntud peamiselt oma ekskongresmenist isa poolest, kes kandis hiljuti viieaastast vanglakaristust pettuse eest.

Chelsea on metodist ja Mezvinsky juut, kuid pole teada, millise religiooni kommete kohaselt paar laulatatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles