Meremuuseumi multimeediaekspositsioon läheb maksma 7,6 miljonit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevane meremuuseum vesilennukite angaarides.
Tulevane meremuuseum vesilennukite angaarides. Foto: KOKO Arhitektid.

Meremuuseum on sõlminud 7,6 miljoni krooni suuruse lepingu Lennusadama vesilennukite angaaride ekspositsiooni animatsioonide, multimeedia, simulaatorite ja interaktiivsete lahenduste teostamiseks.

Töövõtuleping sõlmiti OÜ-ga Produktsioonigrupp ning selle maksumus on 7 630 000 krooni. Riigihankel osales kokku kolm pakkujat, võitjaks tunnistati madalaima hinnaga pakkumine.

Vesilennukite angaaride ekspositsiooni animatsioonid, multimeedia, simulaatorid ja interaktiivsed lahendused peavad valmima 10. juuliks 2011.

Angaaridest saab Eesti Meremuuseumi ekspositsioonihoone, kus muuhulgas eksponeeritakse enne Teist maailmasõda Inglismaalt tellitud allveelaeva Lembit ja kahekohalise vesilennuki Short 184 koopiat.

Muuseumilaevade sadama väljaarendamine Lennusadamas koos vabaõhuekspositsiooniga ning sealsete ajalooliste rajatistega on meremuuseumi lähiaastate suurprojekt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles