Teetööd ja massiüritus toovad kaasa liikluspiiranguid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Eeva Kaun

Nädalavahetusel tuleb arvestada üksikute liikluspiirangutega, mida tingivad teetööd ja sügislaat.

Maanteeamet palub Rapla maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel liiklejatel arvestada kuni paarikümneminutilise täiendava ajakuluga, kuna trassil jätkuvad teetööd.

Kuni pühapäeva õhtul kella 20-ni on remondi tõttu liiklusele suletud Ida-Viru maakonnas Kohtla-Järve–Kukruse–Tammiku maantee 16. kilomeetril asuv Sompa raudteeülesõit. Ümbersõit toimub marsruudil Kukruse–Jõhvi–Tammiku ja teekond pikeneb 2 km.

Seoses sügislaada toimumisega on laupäeval kella 9 ja 15 vahel liikluspiiranguid Raikküla–Päärdu maanteel Velise alevikus.

Seoses alanud ajujahiperioodiga kutsuvad Eesti Jahimeeste Selts ja maanteeamet kõiki liiklejaid tavapärasest suuremale ettevaatlikkusele, sest kokkupõrkeoht suurulukitega on märksa suurem kui muul ajal. Eriti tähelepanelik tuleks olla nädalavahetustel, kui peetakse enamik jahte.

Lisaks jahtidele toob suurema loomade liikuvuse kaasa miinuskraadidest tingitud suurenenud energiavajadus ja seetõttu on ulukid tavapärasest aktiivsemad ka oma toiduotsingutel. Maanteeamet palub tähelepanelikult suhtuda metsloomade eest hoiatavatesse liiklusmärkidesse ning olla valvas nende piirkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles