Kuressaare tahab avaliku joomise keelata

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui veel hiljuti oli avalikus kohas alkoholi tarbimine seadusega keelatud, siis nüüd ei tohi seda teha juhul, kui joomine häirib teisi inimesi. Foto on illustratiivne.
Kui veel hiljuti oli avalikus kohas alkoholi tarbimine seadusega keelatud, siis nüüd ei tohi seda teha juhul, kui joomine häirib teisi inimesi. Foto on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kuressaare linnavolikogu asub 23. oktoobri istungil arutama avalikes kohtades alkoholi tarbimise piiramist.

Abilinnapea Madis Kallase kinnitusel soovib linnavalitsus avalikus kohas alkoholitarbimise keelustamist kogu haldusterritooriumil, kirjutab Saarte Hääl.

Kallase sõnul tegid linnavolikogu kolm komisjoni ühehäälselt linnavalitsusele ülesandeks, et kogu linnas oleks alkoholitarbimine avalikus kohas keelatud.

Küsimusele, miks ei jäänud linnavalitsus ootama, mida otsustatakse avalikus kohas napsitamise kohta riiklikul tasandil, vastas Madis Kallas: «Komisjonid esitasid oma seisukoha juba maikuus. Nüüdseks on tekkinud olukord, kus nad küsivad õigustatult, mis edasi saab.»

 Abilinnapea sõnul ei taha linnavalitsus enam ootama jääda, millal seadust muutma hakatakse ja muudatus jõustub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles