Taebla gümnaasiumi õpilased võitlevad oma kooli eest

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassiruum
Klassiruum Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Lääne-Nigula vallavolikogu tegi läinud nädalal otsuse, et 2015. aasta sügisest ei avata Taeblas enam 10. klassi, ent õpilased kavatsevad oma kooli eest võidelda.

«Kui kaob gümnaasium, kaovad ka kooli traditsioonid, mida on kandnud gümnasistid,» ütles Taebla gümnaasiumi õpilasomavalitsuse juht Rahel Rae, kelle kinnitusel kohtub lähiajal õpilasesindus Lääne-Nigula vallavanema Mikk Lõhmusega ja esitab argumendid, miks peab gümnaasium säilima, kirjutab Lääne Elu.

Oma kooli eest on asunud võitlema ka Taebla kooli 9. klass, kes on avaldanud soovi Taeblas gümnaasium lõpetada. 9. klassi esindajad käisid esmaspäeval selle sooviga vallavanema jutul ja on seotud ka internetis kooli kaitseks allkirjade kogumise aktsiooni algatamisega.

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus ütles, et 9. klassi ettepanek on konkreetne ja ta palus noortel see kirjalikult esitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles