Luman: nutavad ja halavad vaid rumalad

Marti Aavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juht Toomas Luman.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juht Toomas Luman. Foto: Liis Treimann

Kaubandus-Tööstuskoja juht Toomas Luman ei mõista nuttu ja hala Eesti majanduses, kes võtsid üleliigseid riske ja tegid ebamõistlikke otsuseid, on tema arvates ise süüdi.


«Kes tahab ära kolida, kes end üles puua! No kurat, pole võimalik olla ettevõtluses, kui arvad, et kogu aeg on ainult kasv,» ütles Eesti Ehituse suuromanik Toomas Luman intervjuus

Eesti Ekspressile

.

«Eks nutavad ja halavad rohkem need, kes on ise teinud äärmiselt rumalaid finantsmajanduslikke otsuseid, võtnud ülemääraseid riske, ei suuda enam oma kohustusi täita - nüüd on justkui keegi teine süüdi. Et tulgu valitsus ja tehku midagi. Aga üks laulgi ütleb, et võta peegel ja vaata. Valitsus ei peaks ettevõtjate lollusi kinni maksma,» sõnas Luman.

Luman ei näe probleemi riigieelarve tuludes, sest need on aastaga kasvanud, ent on kriitiline seepärast, et kulude planeerimisega ei suudeta pikemas ajahorisondis tegeleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles