Täna «Radaris»: Silvi Vraidi elu lõppes suurtes võlgades

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvi Vraidi poeg Silver saates «Radar».
Silvi Vraidi poeg Silver saates «Radar». Foto: Kanal 2

Kanal 2 telesaade «Radar» toob täna vaatajateni mullu manalateele läinud lauljatar Silvi Vraidi kurva loo - selgub, et  elu lõpul sattus armastatud muusik ja pedagoog suurtesse võlgadesse.

Aasta enne Jaak Joalat lahkus meie seast armastatud laulja Silvi Vrait. Uudis tema surmast oli ootamatu ja ehmatav. Tänases «Radaris» räägib Vraidi poeg Silver esmakordselt, mis lauljannaga tegelikult juhtus ja kui keerulist elu tema ema tegelikult elas. Poja jutust selgub, et noor elukaaslane mässis muusiku võlgadesse.

Teine «Radari» tänane lugu viib vaatajad kurikuulsasse Rummu vanglasse, mille endine juht Gunnar Bergvald kiindus oma kunagisse töökohta sedavõrd, et otsustas need endale päriseks osta. Mida mees mahajäetud vanglaga peale hakkab ja missuguseid lugusid sünged hooned endas peidavad, sellest saates kuulebki.

Lisaks tutvustab saade üht kummalist äriplaani. Nimelt otsustasid kaks meest riigilt merd rentida, et seal vetikaistandus püsti panna. Sellise plaaniga pürgivad hakkajad ärimehed suisa maailma rikaste edetabelisse.

«Radar» algab Kanal2s kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles