Putin tähistab 62. sünnipäeva Siberi metsades

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin lapsepõlves ja nooruses KGB vormis.
Vladimir Putin lapsepõlves ja nooruses KGB vormis. Foto: Wikipedia

Vene president Vladimir Putin tähistab täna oma 62. sünnipäeva Siberi metsades, tema toetajad võrdlesid Krimmi annekteerimist Heraklese 12 vägiteoga ning Tšetšeenias osales tema auks korraldatud marsil 100 000 inimest.

Kremli esindaja Dmitri Peskovi sõnul võttis Putin oma äärmiselt tihedast graafikust vaba päeva, et tähistada sünnipäeva Siberi sügavustes.

«See paik asub lähimast asundusest 300-400 kilomeetri kaugusel,» ütles Peskov ajalehele Komsomolskaja Pravda, lisades, et president on töötanud peaaegu ööpäevaringselt ja vajas hingetõmbeaega.

«Ta puhkab,» lisas Peskov, keeldudes täpsustamast, kas Putinil on Siberis ka seltskonda.

Enam kui 100 000 inimest marssis täna Putini auks Tšetšeenia pealinnas Groznõis. Marssi juhtis Tšetšeenia liider Ramzan Kadõrov, kes kandis Putini portreed.

Moskvas korraldasid presidendi toetajad Putini saavutuste demonstreerimiseks näituse, kus riigipea kangelastegusid võrreldi Heraklese 12 vägiteoga. Näitusel välja pandud maalid kujutavad Krimmi hõivamist, võitlust korruptsiooniga ning vastuhakku Ühendriikidele, keda on kujutatud Kerberosena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles