Kadri Simson: peaministrina teeksin Edgar Savisaarega koostööd

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson tänavu Paides arvamusfestivalil.
Kadri Simson tänavu Paides arvamusfestivalil. Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna peaministrikandidaadina idee tasandil välja käidud Kadri Simson ütles ETV saates «Kahekõne», et Tallinna linnapea ja erakonna esimehe Edgar Savisaarega ta valitsust juhtides kindlasti rivaalitsema ei hakkaks.

«Ma arvan, et sellest, kui Keskerakond on võimul nii Tallinna linnas kui ka riigis, on ainult võita, seal ei ole «kes keda juhib?» Seal on koostöö, me oleme viimastel aastatel näinud, kuidas riigi tasandil võetakse nii palju seadusi vastu, et ainult Tallinnale kätte maksta ja samal ajal kui Tallinnale käru keeratakse, kannatavad ka kõik ülejäänud Eesti omavalitsused,» rääkis Simson ERR Uudiste vahendusel.

Mõte Kadri Simsonist peaministrikandidaadina hakkas tema enda hinnangul idanema «mitmes peas korraga», Simson märkis, et avalikult käidi ta peaministrikandidaadina välja ilma erakonna esimehe heakskiiduta, aga «ta kindlasti teadis».

«Edgar Savisaarel on üks hea omadus: ta on väga aldis poliitilistele uuendusmeelsetele algatustele ja kuigi ta ei olnud öelnud, et tehkem seda, olen ma kindel, et ta tegelikult saab aru selle plaani tugevusest,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles