Lihula kahe hukkunuga tulekahju osas kriminaalmenetlust ei algatatud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihulas põles 8. septembri varahommikul kahekorruselise kortermaja teine korrus.
Lihulas põles 8. septembri varahommikul kahekorruselise kortermaja teine korrus. Foto: Liis Treimann

Politsei ei algatanud kriminaalmenetlust kortermaja põlengu osas, mis nõudis septembri alguses Lihulas kaks inimelu.

«Politsei kriminaalmenetlust siiski ei algatanud ja meie menetlejad tegid kindlaks, et see tulekahju võis saada alguse kas hooletust suitsetamisest või siis valgustamiseks hooletult kasutatud küünlast,» ütles BNSile Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kais, kelle sõnul olid mõlemad versioonid tõenäolised, ent täpselt ei ole võimalik asjaolusid kindlaks teha.

Lihulas põles 8. septembri varahommikul kahekorruselise kortermaja teine korrus, kus viibinud eakat meest ja naist kiirabi enam päästa ei suutnud. Tules sai kahjustada korteri elutuba ja koridor ning akna kaudu levis tuli ka räästasse, enne kui päästjad selle kustutasid.

Korteris oli elekter välja lülitatud. Samasse korterisse olid päästjad tulekahju kustutama sõitnud ka varasematel kordadel.

Tänavu on tulekahjudes hukkunud kokku 34 inimest, möödunud aasta sama ajavahemiku jooksul nõudsid tuleõnnetused 30 inimelu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles