Sõtnik: muutusi tuleb Keskerakonnas oodata veel päris kaua

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Sõtnik
Olga Sõtnik Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Keskerakonda kuuluva riigikogu liikme Olga Sõtniku hinnangul lasi erakond täna käest võimaluse pääseda riigikogu valimiste järel opositsioonist välja, kui toetas partei esimehe Edgar Savisaare nimetamist Keskerakonna peaministrikandidaadiks.

Sõtnik ütles Postimehele, et tal on isiklikult väga kahju, et peaministrikandidaadiks ei nimetatud Kadri Simsonit, sest sellega lasi erakond järjekordselt käest võimaluse saada pärast valimisi koalitsiooni.

Ta kinnitas, et soovib homme rääkida nii Simsoni nimetamiseks ettepaneku teinud riigikogu aseesimehe Jüri Ratase kui Simsoni endaga ning kuulata fraktsiooni koosolekul, kuidas protsess käis ja millised olid põhjused ja põhjendused, miks tehti just selline otsus. «Ja siis vaatame, mis edasi saab,» lausus ta.

«Ma olen kunagi öelnud, et seni, kuni ma usun, et erakonnas on võimalikud muudatused ja uuendused, ma seal olen, aga muidugi see tänane otsus näitab, et neid uuendusi tuleb vist ikka veel päris kaua oodata,» ütles Sõtnik ja lisas, et enne asjaosalistega rääkimist ei soovi ta siiski mingit kindlat lubadust välja anda. «Tahan rääkida asjaosalistega ja kuulata, mis olid argumendid, miks just see otsus sündis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles