Linnapolitsei nabis Lasnamäel kinni ehitusjäätmeid tee äärde visata tahtnud mehed

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanad autorehvid Betooni tänava kõrval tühermaal.
Vanad autorehvid Betooni tänava kõrval tühermaal. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna munitsipaalpolitsei tabas Lasnamäel Betooni tänaval kaubiku, millest kaks meest hakkasid välja viskama ehitusjäätmeid.

Munistipaalpolitsei ameti peainspektor Pjotr Gavrilov kirjutas Lasnamäe lehes, et linnapolitseinikud kontrollivad süstemaatiliselt Lasnamäel asuvaid mitteametlikke prügimägesid ja sel moel avastatigi Betooni tänaval ehitujäätmetega kaubik.

Gavrilovi sõnul meeste tegevus peatati ja kontrollimise käigus selgus, et sõiduki juhil puudus luba ehitusjäätmete vedamiseks ning samuti ei olnud ta registreeritud vedajana Harjumaa keskkonnateenistuses.

Peainspektor märkis, et üks meestest tegeles ehitus- ja remonditööde ning oli ehitusobjektile appi kutsunud oma tuttava, kel oli veok. Ehitusobjektilt võeti peale lammutuse käigus tekkinud ehitusjäätmed ning taheti praht viia Betooni tänavale, kus ei ole prügilat.

Gavrilov märkis, et tegevuse eesmärgiks oli pääseda jäätmete viimisest tasu võtvasse prügilasse ehk raha kokku hoida. Amet määras mõlemale mehele rahatrahvi ja nad pidid ehitusjäätmed toimetama prügilasse ning tasuma ka vastavad kulutused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles