Ida-Virumaal vahistati röövimistes kahtlustatav mees

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lauri Kulpsoo

Viru maakohus võttis eile vahi alla mehe, kelle politseinikud pidasid paar päeva varem seoses mitme röövimisega kinni.

Ida prefektuuri politseinikud pidasid 12. oktoobril kinni 33-aastase mehe, keda kahtlustatakse mitmes röövimises, teatas Ida ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja.

Kahtlustuse kohaselt võttis mees 10. oktoobril vägivalda kasutades Jõhvis Mooni tänaval 84-aastaselt naiselt rahakoti. Samal päeval röövis kahtlustatav Kohtla-Järvel Põhja alleel kortermaja trepikojas 55-aastaselt naiselt käekoti isiklike esemetega.

Samuti kahtlustatakse meest selles, et 11. oktoobril ründas ta Kohtla-Järvel Pärna tänaval kortermaja trepikojas 52-aastast naist ja rebis temalt käekoti. Sama mees kahtlustatakse ka 13. augustil Jõhvis aset leidnud röövimises.

Kahtlustatav meesterahvas on varem korduvalt kriminaalkorras karistatud varavastaste kuritegude eest.

Eile võttis Viru Maakohus kahtlustatava kohtueelse uurimise ajaks vahi alla. Karistusseadustik võimaldab kohtul mõista röövimise eest kolme- kuni viieteistaastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles