Video: naise vastu käe tõstnud mehed rääkisid «Pealtnägijale» oma lood

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui läinud nädalal pälvis suurt tähelepanu «Pealtnägija» lugu, milles kaks naist rääkisid perevägivalla all kannatamisest, siis seekordne saade tungis eesti mehe hinge tumedaimatesse soppidesse ehk esimest korda rääkisid avalikult viharavi saanud mehed, kes tõstsid käe oma naise vastu.

Kaarel, Peeter ja Aleksander on pealtnäha intelligentsed, haritud ja tublid eesti mehed, kuid oma igati viisaka fassaadi taga on nad vägivallatsenud oma naiste kallal - neist üks võitleb oma deemonitega juba kümme aastat, teine kaotas vägivaldsuse tõttu oma pere ning kolmas on kriminaalsüüdistusega kohtu all, vahendas ERR Uudised ETV saadet «Pealtnägija».

Mehi seob asjaolu, et sel kevadel läbisid nad vabatahtlikult 14 nädalat kestnud nn viharavi vägivaldsetele meestele.

Kõik kolm nendivad, et kui mehed mõistavad, et käituvad valesti, peaksid nad sügavalt peeglisse vaatama ja abi otsima. «Mitte keegi ei aita sind, kui sa iseennast ei aita,» tõdes Peeter ja lisas, et lähtuda tulebki sellest, et probleemid ei lõpe mitte kunagi, kui ise nendele lõppu ei tehta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles