Digivolinik Ansip teeb sotsiaalmeedias esimesi samme

Marian Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip Euroopa Komisjoni Eesti esinduse Facebooki lehel.
Andrus Ansip Euroopa Komisjoni Eesti esinduse Facebooki lehel. Foto: Euroopa Komisjon Esindus Eestis

Andrus Ansip on vaid nädal aega Euroopa Komisjoni digivolinik olnud, aga juba avastab, mida suudab sotsiaalmeedia! Näiteks jagada head nõu.

Kuigi päris oma Facebooki profiilini Ansip veel jõudnud ei ole. Tema mõtteid aitab edasi kanda praegu veel Euroopa Komisjoni Eesti esindus. Oktoobri algul paluti nende leheküljel soovitada Ansipile parimaid nutitelefonide rakendusi.

«Kõige rohkem arvasite, et Ansipil on Brüsselisse tööle asudes vaja liiklust jälgivat Waze'i, raadio- ja teleülekandeid pakkuvat ERRi, eestimaist trenniäppi Sportlyzer, ürgkodumaiseid rakendusi Rahvakalender ja Seeneaabits, tõlkeprgrammi Duolingo ja palju teisi,» tehti kaks nädalat hiljem kokkuvõte.

Ansip avaldab seepeale aga need äpid, mida ta tegelikult kasutab - Endomondo, pargi.ee ja taskulamp - ja viskab lõppu isegi väikse nalja: «Seeneaabits on iseenesest väga tore, aga koos abikaasaga seenel käies ma seda ei vaja :)»

Twitteri konto avas Ansip septembri keskpaigas. Tema esimene ingliskeelne säuts oli: «Valmis #digitaalseks muutuseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles