Venekeelne Delfi vahetas peatoimetaja välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Delfi
Delfi Foto: Peeter Langovits.

Venekeelse Delfi uueks peatoimetajaks sai praegune toimetaja Jelena Petuhhova, senine peatoimetaja Jelena Tamberg jätkab toimetajana.

4. augustist alustab venekeelse Delfi peatoimetajana Jelena Petuhhova, kes seni töötas toimetaja ja reporterina, teatas Delfi. Senine peatoimetaja Jelena Tamberg jätkab venekeelses Delfis toimetajana.

«Ma olen väga tänulik Jelena Tambergile, et ta on hoidnud venekeelse Delfi juhtpositsiooni Eesti meediaturul stabiilse ja kindlana. Aga ma usun, et just Jelena Petuhhova juhtimisel suudame astuda uue sammu ajakirjandusliku sisu loomisel ja Eestis elava venekeelse elanikkonna veel süsteemsemal liitmisel Delfiga,» ütles Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald.

Jelena Petuhhova sündis 1978. aastal, on lõpetanud Tallinna Ülikooli ajakirjanduse erialal. Varem on ta töötanud ajalehes Estonia, Tallinna linnavalitsuse pressiteenistuses ning suhtekorraldusfirmades.

Venekeelne Delfi on kõige loetuim venekeelne meediaväljaanne Eestis, millel on TSN Metrix andmetel üle 150 000 lugeja nädalas. Venekeelne Delfi on tegutsenud juba üle 10 aasta ning väljaande sisu loomisel orienteerutakse Eestis elavatest vene keelt rääkivatest inimestest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles