Moskvas hukkus Vnukovo lennuõnnetuses Prantsuse naftafirma juht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silt Vnukovo-3 lennuväljale.
Silt Vnukovo-3 lennuväljale. Foto: SCANPIX

Moskva Vnukovo lennuväljal hukkus väikelennukiga Falcon aset leidnud õnnetuses neli inimest, teiste seas Prantsuse naftafirma Total juht Christophe de Margerie, teatas Vene meedia viitega lennundus- ja korrakaitseallikatele.

«Lennuki pardal oli üks registreeritud reisija, Prantsuse kodanik Christophe de Margerie. Kolm meeskonnaliiget olid samuti Prantsuse kodanikud. Kõik nad hukkusid,» tsiteeris uudisteagentuur TASS lennundusallika sõnu. Uudisteagentuur Interfax ütles, et õnnetuses sai surma üks Totali tippjuhte.

«Total Group kinnitab sügava ja siira kurbusega, et tema tegevjuht Christophe de Margerie hukkus eile õhtul veidi pärast kella 22 (Pariisi aja järgi) Moskva Vnukovo lennuväljal aset leidnud lennuõnnetuses pärast kokkupõrget lumekoristusmasinaga,» ütles kompanii avalduses, lisades, et õnnetuses sai surma ühtekokku neli inimest. Esialgu teatati ka lumekoristusmasina juhi surmast, kuid täpsustatud andmetel pääses ta eluga.

Eralennuk, mis pidi lendama Moskvast Pariisi, rammis stardikiirenduse ajal lumekoristusmasinat.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles