Reforminoored andsid Keskerakonna eksministritele vastulöögi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: .

Reformierakonna Noortekogu mõistis hukka täna avaldatud Keskerakonna ühisavalduse, mille kohaselt ohustab peaminister Andrus Ansip Eesti suveräänsust.

Reformierakonna Noortekogu tuletab meelde, et Keskerakond sõlmis 2004. aasta lõpul salapärase koostööleppe erakonnaga Ühtne Venemaa, ja meenutab, et keegi ei tea tänaseni selle sisu ega lubadusi, mis on Savisaare allkirjaga sinna sisse kirjutatud, vahendas ühenduse pressiesindaja.

Samuti mõistavad Reforminoored hukka Keskerakonna vaikimise Gruusia sündmuste osas.

Keskerakonna käitumise tõttu tegi Reformierakonna Noortekogu ettepaneku kõigile eestimeelsetele ning demokraatiat pooldavatele inimestele astuda välja nii Keskerakonnast kui ka Keskerakonna Noortekogust.

Täna tegid keskerakondlastest endised siseministrid Edgar Savisaar, Toomas Varek, Ain Seppik ja Kalle Laanet avalduse, kus väidavad, et sisejulgeolekut lammutav Reformierakond ja peaminister Andrus Ansip ohustavad Eesti suveräänsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles