«Radar»: Silvi Vraidilt raha välja petnud kelm on politsei poolt tagaotsitav

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suhtlusportaal.
Suhtlusportaal. Foto: SCANPIX

Kanal 2 ajakirjanduslik telemagasin «Radar» kirjeldas, kuidas lauljatar Silvi Vraidilt raha välja petnud kelm Silver Tamm on politsei poolt tagaotsitav.

Silvi Vrait polnud ainus naine, kes Silveri võrku sattus. Merike rääkis oma loo moonutatud häälel ja nägu varjates, et tema ja Silveri ühine laps ei saaks kunagi teada, kes tema tegelik isa on.

Kaheksa aasta eest Merike armus Silverisse ning jäi peagi ka lapseootele. «Mind hoiatati, öeldi, et mees pole aus, tegeleb kasiinoga, on kireva minevikuga, aga olin väga armunud, ei uskunud kedagi.»

Merikesel ja Silveril oli kokkulepe, et üüri maksab üks, kommunaale teine, tegelikult ei maksnud Silver arveid üldse, ta kasutas naise krediitkaarti, kokku pidi Merike tasuma 41 000 krooni jagu mehest tekkinud võlgu.

Võlgade põhjuseks oli mehe kasiinosõltuvus. Kui Merikeselt enam midagi võtta polnud, asus Silver internetis uusi tuttavaid otsima.

Merikese päästis olukorrast parim sõbranna, kes tuli ja pakkis ema-lapse asjad kokku ja viis nad lihtsalt mehe juurest minema.

«Ma ei tahagi seda raha, tahan hingerahu,» tunnistab naine aastaid hiljem. Merike on neti kaudu kontaktis veel vähemalt ühe Silveri võrku langenud naisega, kes elab praeguaseks Soomes.

Silver leiab uusi suhteid enamasti internetist.

Kui naised ise andsid oma pangakaardi Silverile kasutada, polegi midagi teha, on politsei seisukoht antud asjas.

Mees on hetkel tagaotsitav teiste tegude tõttu. Tema kuriteoregister ulatub 1997. aastasse, ta on 8 korda kohtulikult karistatud varguste eest. Tagaotsitav on ta 2012. aasta kuriteo tõttu, mil Silver jäi vahele joobes autojuhtimisega. Talle määrati 5 kuud ja 28 päeva tingimisi vangistust, kuid mees ei täitnud kohtu määratud kontrollimeetmeid ning karistus otsustati pöörata täitmisele.

Hetkel redutab Silver ilmselt Saksamaal, aga ta otsib interneti kaudu uusi naistuttavaid. Silveri viimaseid kontaktiloomispüüdeid kommenteerides rõhutab Merike, et mees kasutab peaaegu täpselt samu fraase ja sõnu, mis omal ajalgi tutvusi luues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles