Vene võimud pidasid Vnukovo lennuõnnetuse tõttu kinni neli inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksperdid näitavad meediale Vnukovo lennuväljal avariisse sattunud Prantsuse väikelennuki Dassault Falcon 50 nö musti kaste.
Eksperdid näitavad meediale Vnukovo lennuväljal avariisse sattunud Prantsuse väikelennuki Dassault Falcon 50 nö musti kaste. Foto: SCANPIX

Vene võimud on Moskvas juhtunud lennuõnnetusega seoses kinni pidanud neli Vnukovo lennujaama töötajat, teatasid uurijad neljapäeval.

Kinnipeetute hulgas on Vnukovo lennujuhtimiskeskuse töötaja, kes vastutas lennuki liikumise eest, milles viibisid Prantsuse naftahiiu Total juht Christophe de Margerie ja veel kolm inimest; tema asetäitja, lennujuhtide ülem ning maandumisradade puhastusjuht, teatas Vene juurdluskomitee avalduses.

«Uurijad on seisukohal, et need isikud ei pidanud kinni lennuohutuse ja maapealsete toimingute normidest, mis viis tragöödiani. Nad on kahtlustatavatena kinni peetud,» seisis avalduses.

De Margerie eralennuk põrkas ööl vastu teisipäeva Vnukovo lennuväljal kokku lumesahaga, surma said kõik neli lennukis viibinud inimest.

Varem on kinni peetud lumesaha juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles