Pentus-Rosimannus loodab Ligi vabanduse vastuvõtmist

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusminister Jürgen Ligi ja keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus täna valitsuse pressikonverentsil.
Rahandusminister Jürgen Ligi ja keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus täna valitsuse pressikonverentsil. Foto: Erik Prozes / Postimees

Peaministri kohuseid täitva keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on arusaadav, et rahandusminister Jürgen Ligi väljaütlemised põhjustasid valulised reaktsioonid, kuid ta avaldas lootust, et Ligi vabandus võetakse vastu.

«Ligi on tugev rahandusminister, kes on teravam, kui poliitikutelt üldiselt oodatakse. Kui vabandus vastu võetakse ja asi saab klaaritud, siis rahandusministri väljavahetamiseks põhjust ei ole. Ligi on olnud tugev rahandusminister,» lausus Pentus-Rosimannus.

Ta lisas, et Ligi vabandust palumine oma sõnade eest on täiesti põhjendatud.

Keit-Pentus Rosimannus täidab täna peaministri kohuseid, kuna nii peaminister Taavi Rõivas kui ka valitsusjuhi esimene asendaja, kaitseminister Sven Mikser on lähetuses.

Rahandusminister Jürgen Ligi nimetas Facebookis oma kommentaaris haridusminister Jevgeni Ossinovskit muu hulgas «sisserändaja pojaks roosast erakonnast».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles