Ligi kustutas skandaalse kommentaari

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahandusminister Jürgen Ligi on hommikuse kommentaari haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski suunal oma Facebookist kustutanud.

«Ossinovski «tasakaalukus» pole muud kui juurtetus ja teadmatus,» vastas rahandusminister oma seinal kommentaarile, milles avaldati arvamust, et Jevgeni Ossinovski esines eilses «Foorumi» saates tasakaalukalt.

«Mees arvab, et ajalugu algas temast ja kõigis teemades järgib sama inetut klišeed, et eelmine valitsus nii ja naa ja nüüd tuli tema. Ajades totaalselt segi seaduspära ja riigi süü. Seekord näiteks emigratsiooni ja ajaloolise pärandi seoses. Just see ignorants küsimuses, kust me alustasime, on noorte äramineku suurim stiimul. Minister peaks rääkima, et tasub kannatada ja pingutada, meil läheb aina paremini (Soomel ju mitte), tema ütleb, et nõukogude võimu ei tohi süüdistada, tema ajab asja korda. Tema, sisserändaja poeg roosast erakonnast peaks olema üliettevaatlik, aga ta ei teagi vaadata,» kirjutas minister.

Täna Ligi vabandas korduvalt, kuid nentis, et ei pea tagasiastumist sellepärast vajalikuks.

Väljavõte Jürgen Ligi Facebookist enne kommentaari kustutamist.
Väljavõte Jürgen Ligi Facebookist enne kommentaari kustutamist. Foto: väljavõte Facebookist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles