Reinsalu ei pea mõeldavaks Ligi jätkamist senises ametis

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusminister Jürgen Ligi ja endine kaitseminister Urmas Reinsalu 2012. aastal valitsuse pressikonverentsil.
Rahandusminister Jürgen Ligi ja endine kaitseminister Urmas Reinsalu 2012. aastal valitsuse pressikonverentsil. Foto: SCANPIX

Opositsioonilise Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimehe Urmas Reinsalu sõnul ei ole rahandusminister Jürgen Ligi ministrina jätkamine mõeldav.

«Ma ei pea mõeldavaks, et Ligi saaks pärast sellist avaldust ministriametis jätkata. See avaldus kahjustas kõike seda, mida me Eesti ühiskonna sisemise rahu ja julgeoleku huvides üles ehitame,» märkis Reinsalu.

«Mul on kahju, et Eesti vastastele mängiti kaart kätte. Loodan, et Ligi saab sellest aru ja langetab otsuse, mis on kogu Eesti ühiskonna huvides,» lisas ta.

Rahandusminister Jürgen Ligi nimetas täna hommikul Facebookis oma kommentaaris haridusminister Jevgeni Ossinovskit muu hulgas «sisserändaja pojaks roosast erakonnast». Hiljem aga Ligi palus Ossinovskilt vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles