Mihkel Raud ei näe enam SDE-l valitsusliidus kohta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud
Mihkel Raud Foto: TV3

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) tuntud liige Mihkel Raud ei näe pärast reformierakondlasest rahandusministri Jürgen Ligi väljaütlemisi haridus- ja teadusministri Jevgeni Ossinovski aadressil SDE-l kohta valitsusliidus.

«SDE peaks pärast sellist solvangut viivitamatult valitsusest lahkuma,» kirjutas Raud sotsiaalmeedias.

Eelnevalt oli SDE esimees, kaitseminister Sven Mikser öelnud, et reformierakondlasest valitsusjuht Taavi Rõivas võiks Ligi valitsuses välja vahetada.

Ligi nimetas oma Facebooki seinal sotsiaaldemokraadist haridus- ja teadusministrit Jevgeni Ossinovskit «sisserändaja pojaks roosast erakonnast».

Kommenteerides kolmapäeva õhtust saadet «Foorum», kirjutas Ligi oma Facebooki seinal: «Ossinovski «tasakaalukus» pole muud kui juurtetus ja teadmatus. Mees arvab, et ajalugu algas temast ja kõigis teemades järgib sama inetut klišeed, et eelmine valitsus nii ja naa ja nüüd tuli tema. Ajades totaalselt segi seaduspära ja riigi süü. Seekord näiteks emigratsiooni ja ajaloolise pärandi seoses,» kirjutas Ligi.

Hiljem palus Ligi Ossinovski ees vabandust. «Ma vabandan Jevgeni Ossinovski ees Facebookis antud kommentaari pärast. Tema päritolule ei ole ega saagi mul olla ühtki etteheidet, vastupidi, imetlen tema Eesti-meelsust ja keeleoskust,» teatas Ligi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles