Lang: Facebookis ütlevad inimesed igasuguseid rõvedusi

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Lang.
Rein Lang. Foto: Kuvatõmmis

Reformierakondlasest riigikogu liige Rein Lang ütles, et tema pole küll Facebookis toimuvat jälginud, kuna tal polegi Facebooki kontot, kuid talle tundub, et Sotsiaaldemokraatlik Erakond kasutab Jürgen Ligi kommentaari oma valimiskampaania tegemiseks.

«Mina ei kasuta Facebooki ja olen üks vähestest Eesti poliitikutest, kes vihkab seda instrumenti ja teab väga hästi, mis on need tohutud ohud selle kasutamisel. Nii et ma pole üldse jälginud seda, mis seal Facebookis on toimunud. Aga kui ma loen sotsiaaldemokraatide verd tarretama panevaid sõnavõtte, siis ma leian küll seda, et kellelegi on visatud kont ja nad järavad seda nüüd mõnuga,» vastas Rein Lang, kui temalt küsiti, mida ta arvab Jürgen Ligi kommentaarist Jevgeni Ossinovski kohta.

«Teema on ammuilma oluliselt laiem kui ühe inimese üks kommentaar kellegi suhtes. Üks erakond üritab tekitada praegu mingit platvormi oma valimiskampaaniaks,» lisas Lang.

Kas leiate, et Ligi vabandusega peaks teema ammendatud olema?

«Ma ei taha seda üldse kommenteerida. Facebookis ütlevad inimesed igasuguseid rõvedusi. See on ka see põhjus, miks mina seda ei kasuta. See, mis toimub muus meediaruumis, kus kõik võtavad kätte ja üritavad kujundada mingit meelsust, see on sotside alatu valimiskampaania ja mitte midagi enamat,» vastas Lang.

Eile hommikul nimetas Jürgen Ligi oma Facebooki postituses Jevgeni Ossinovskit «sisserändaja pojaks roosast erakonnast». Lõunal vabandas ta oma emotsionaalse sõnumi pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles