Rõivas jätab valitsustüli tõttu ära visiidi Leetu ja Rootsi

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Taavi Rõivas.
Peaminister Taavi Rõivas. Foto: Martin Ilustrumm

Reformierakonna esimees, peaminister Taavi Rõivas jätab valitsuses puhkenud tüli tõttu ära homme toimuma pidanud visiidi Leedusse ja Rootsi, kuhu sõidab tema asemel väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sulling.

Algse plaani kohaselt pidi Rõivas osalema homme koos teiste Baltimaade valitsusjuhtidega Leedus Klaipedas toimuval LNG ujuvterminali saabumistseremoonial. Enne tseremooniat pidi aset leidma peaministrite ning Ameerika Ühendriikide esindajate ühine töölõuna.

Pärastlõunal pidi Rõivas suunduma edasi Stockholmi, kus toimub Balti- ja Põhjamaade tippkohtumine. Rootsi, Soome, Norra, Islandi, Taani, Eesti, Läti ja Leedu peaministrite kohtumisel räägitakse majanduse olukorrast Euroopas, transatlantilistest suhetest ning Ukrainaga seotud arengutest. Reedese info kohaselt pidi Rõivas tagasi Eestisse jõudma teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles