Video: koolidirektor kirjeldab, mis toimus pärast tulistamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi Paalalinna kooli direktor Aavo Palo rääkis täna koolimajas ajakirjanikele, kuidas ta pärast tulistamisjuhtumit käitus ning mida ise tundis.

Nimelt oli just koolijuht see, kes pärast õpetaja surmaga lõppenud veretööd kuriteopaigale läks ning relva 15-aastasest tulistajast ohutusse kaugusse toimetas. Videointervjuus kinnitab koolijuht, et sel hetkel hirmu ta ei tundnud.

Juhtunu üksikasjade kohta ütles Palo vaid nii palju, et tema teada oli see kahe inimese ehk siis konkreetse õpetaja ja õpilase konflikt ning kaasõpilastele see ei laienenud.

Homse koolipäeva kohta ütles direktor, et see algab klassijuhataja tunniga, kus eelnevalt juhtnööre saanud pedagoogid õpilastele juhtunut selgitavad ning jagavad ka infot, kuidas õpilasi aidatakse. Kuidas koolipäev edasi läheb, pole veel teada.

Täna enne kella 14 lasi 15-aastane Viljandi Paalalinna kooli poiss tunnis maha tunnustatud saksa keele õpetaja Ene Sarapi. Poiss kasutas veretööks oma isa seaduslikku relva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles