Peaminister: Sikorski peab taastama usalduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poola parlamendi spiiker Radoslaw Sikorski
Poola parlamendi spiiker Radoslaw Sikorski Foto: SCANPIX

Poola parlamendi alamkoja spiiker Radoslaw Sikorski peab taastama oma usaldusväärsuse ja suhted meediaga, ütles eile peaminister Ewa Kopacz.

«Ma pean teda inimeseks, kes on suuteline tegema järeldusi ja üritama iga päev, iga tund taastama avalikkuse usaldust enda vastu. Ma olen ses suhtes optimistlik,» lausus peaminister Ewa Kopacz pressikonverentsil Olsztynekis.

Tema sõnul sõltub Sikorski poliitiline tulevik sellest, kuivõrd ta suudab näidata, et igaühel on nõrkushetked .... , kuid et lõpuks on ta oma olemuselt sünnis poliitik.

Kopacz lisas ühtlasi, et seimispiikril on vaja luua head suhted meediaga, viidates sellega läinudnädalasele pressikonverentsile, kus Sikorski keeldus vastamast küsimustele, mis puudutasid tema usutlust USA veebiportaalile Politico.

Poola eelmises valitsuses välisministri kohuseid täitnud Sikorski rääkis Politicole, et Venemaa president Vladimir Putin pakkus 2008. aastal tollasele Poola peaministrile Donald Tuskile Ukraina jagamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles