Täna «Radaris»: kolm meest ehitavad prahist maja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prahist maja kerkib Harjumaale
Prahist maja kerkib Harjumaale Foto: «Radar» / Kanal 2

Kanal 2 telesaade «Radar» külastab täna kolme noort meest, kes ehitavad Harjumaale prahist maja.

Kuna meestel majaehituseks finantse nappis, otsustasid nad proovida, kas ja kuidas on võimalik endale eluase püstitada null euroga. «Radar» käis kohapeal hullumeelset ideed kaemas.

Lisaks toob «Radar» vaatajateni loo Eesti läbi aegade suurimast maksupettusest, kus riik kandis kahju 30 miljonit eurot, kurikael aga vaid 6 miljonit eurot. Jutt käib modelliärinaise Beatrice’i eksabikaasana tuntud ärimees Oleg Belokrõlovist, kel õnnestus aastaga riigilt 30 miljonit eurot välja petta.

Samuti näitab «Radar» täna lugu politsei seni ebaõnnestunud ponnistustest panna piir ülikangele narkootikumile – fentanüülile ehk «valgele hiinlasele». Mitte kuskil mujal maailmas pole see heroiinist sadu kordi kangem narkootikum hõivanud nii suurt osa kohalikust uimastiturust kui Eestis.

Politsei võitlus selle uimastiga on kestnud küll lausa 12 aastat, kuid endiselt sureb igal aastal «valge hiinlase» tõttu umbes kolm bussitäit inimesi. «Radar»  intervjueerib tänases saates muuhulgas ka ühte fentanüülisõltlast.

Telesaade «Radar» on Kanal 2 eetris teisipäeviti algusega kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles