Politsei toimetas Tartus noaga kooli tulnud noormehe jaoskonda

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiautod täna pärastlõunal Tartu kutsehariduskeskuse ees.
Politseiautod täna pärastlõunal Tartu kutsehariduskeskuse ees. Foto: Lugeja foto

Politsei toimetas täna pärastlõunal kella 13 paiku Tartu kutsehariduskeskusest jaoskonda noormehe, kes oli tulnud kooli noaga.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel ütles Postimehele, et kellelegi koolis ohtu ei olnud ja noormees kedagi noaga ei ähvardanud.

«Nuga võeti poisilt ära ja poiss on praegu politseijaoskonnas, kus temaga vesteldakse,» sõnas Peitel.

Ta märkis, et politsei on reageerinud ja reageerib edaspidigi sellistele juhtumitele täie tõsidusega. Iga sellise juhtumi puhul selgitatakse välja kõikvõimalikud üksikasjad, et välistada väiksemgi oht ning tagada koolipere ja teiste turvalisus.

Täna koolis olnud Tartu kutsehariduskeskuse õpilane ütles Postimehele, et kaasõpilane, 16-aastane noormees, tuli täna hommikul kooli ja rääkis ühele õpilasele, et tal on kotis nuga kaasas.

Ta rääkis, et inglise keele tunni ajal lahkus noormees klassist, õpilased võtsid noormehe kotist noa ära ja toimetasid selle õpetaja kätte. «Tegemist oli kööginoaga,» rääkis õpilane.

Kooli esindajad kutsusid välja politsei ning korrakaitsjad viisid noormehe endaga kaasa jaoskonda.

Kutsehariduskeskuse õpilase sõnul korraldati pärast vahejuhtumit klassi õpilastele kohtumine tugiisikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles