Atonen: heade partnerite koalitsioonis oleks Ligi juhtum lahenenud vabandusega

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Atonen
Meelis Atonen Foto: Andres Haabu / Postimees

Ettevõtja ja endine poliitik, Reformierakonna liige Meelis Atonen tõdes, et heade partnerite koalitsioonis oleks Jürgen Ligi sõnavõtust tekkinud olukord lahenenud vabandusega.

«Kui oleks olnud heade partnerite koalitsioon, oleks asi lahendatud nii, et mees oleks vabandanud ja oleks asi lahenenud, arvan, et neli kuud enne valimisi on pooled närvilised - keegi vaatab gallupeid, näeb seda,» märkis Atonen ETV saates «Vabariigi kodanikud», vahendas ERR Uudised.

«Praegu oli kaasus selles, et Jürgen Ligi nägi läbi olulise asja, mida Jevgeni Ossinovski sihtis, Ossinovski ütles, et okupatsioonist on nii palju iseseisvust kogunenud ja suurema osa sellest ajast on juhtinud Reformierakond, siit oleks loogilise järeldusena tulnud kriitikat Reformierakonna kohta, mida oli hea hakata enne tõrjuma kui see veel kuskile areneb, selles mõttes Jürgen Ligi professionaalina liikus keskkaitsjana õigesse kohta, aga tegi liiga jõulise võtte ja eemaldati väljakult,» arutles Tarand saates.

Postimehe vastutav väljaandja Mart Luik ütles saates, et okupatsiooni eitamise jutt on Reformierakonna üleskeeratud poliitiline spinn. «Kui meenutame «Foorumit», siis Jürgen Ligi pani käima vana plaadi, mida kasutas sageli ka Andrus Ansip, Ossinovski reageeris sellele, öeldes, et oma vajakajäämisi ei saa põhjendada iidse okupatsiooniga, keegi ei ole antud kontekstis eitanud okupatsiooni,» rääkis Luik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles