Harjumaa sai investeeringutoetust 2,5 miljonit krooni

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turba gümnaasium
Turba gümnaasium Foto: Raigo Pajula

Siseministeeriumi juurde moodustatud regionaalsete investeeringutoetuste andmise komisjon jagas hasartmängumaksu laekumistest selle aasta esimeses taotlusvoorus


Harjumaa taotlejatele 2,555 miljonit krooni.


Kõige enam sai toetust Nissi Vallavalitsus Turba Gümnaasiumi peahoone treppide renoveerimiseks ja invatee ehitamiseks 203 966 krooni.

Samuti eraldati Vasalemma vallavalitsusele Rummu sotsiaalkeskuse katuse ja korstnate renoveerimiseks 500 000 krooni, Kose vallavalitsusele Kose noorte vabaõhulava ehitamiseks 351 503 krooni, Loksa linnavalitsusele riskirühmade varjupaiga remondiks 500 000 krooni, Aegviidu vallavalitsusele rahvamaja fassaadi ehitamiseks ning akende ja uste vahetamiseks 149 869 krooni, Kiili Vallavalitsusele Kiili Rahvamaja fassaadi ehitamiseks ning akende ja uste vahetamiseks 500 000 krooni ning Kuusalu vallavalitsusele muusikakooli hoone osaliseks renoveerimiseks 350 497 krooni.

Regionaalsed investeeringud hasartmängumaksust programmi eesmärgiks on toetada ehitus- ja renoveerimistöid ruumides, hoonetes ja rajatistes lastele, noortele, peredele, vanuritele ja puuetega inimestele elamise, õppimise, sportimise, vaba aja veetmise ja muude tegevuste jaoks paremate tingimuste loomiseks.

Taotlejateks võivad olla mittetulundusühingud, sihtasutused, kohalikud omavalitsusüksused ja valitsusasutuste hallatavad riigiasutused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles