Ergma: ma pole kunagi olnud ülehüppajatest vaimustatud

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Ergma
Ene Ergma Foto: Toomas Huik / Postimees

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) aseesimees Ene Ergma ütles samal positsioonil olnud Eerik-Niiles Krossi erakonnavahetust kommenteerides, et pole kunagi olnud ülehüppajatest vaimustatud.

Krossi erakonnavahetusest Postimehelt kuulnud Ergma ütles, et Kross ei ole ennast millegagi tõestanud ka IRLis, kui välja arvata üks edukas kohalike valimiste kampaania. Ta märkis, et pole kunagi olnud ülehüppajatest vaimustatud ja inimesed, kelle vaated nii kiiresti muutuvad, ei ole talle sümpaatsed.

Ergma nentis, et kuna Kross kuulus erakonna eestseisusesse, on ta kursis kõigi plaanidega, kuidas IRL plaanib riigikogu valimistele vastu minna. «See on üks asi veel, mille puhul võib öelda, et inimesed, kellel on moraalne sisetugi, nii ei tee. Ilusat juttu võib alati ajada,» lausus ta.

IRLi aseesimees ja Tallinna volikogu IRLi fraktsiooni juht Eerik-Niiles Kross teatas täna ootamatult, et astub Reformierakonda. Koos temaga lahkub IRList ja ühineb Reformierakonnaga IRLi linnavolikogu fraktsiooni aseesimees, erakonna eestseisusesse kuulunud Yoko Alender. Mõlemad kinnitasid, et kandideerivad Reformierakonna nimekirjas kevadistel riigikogu valimistel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles