Peasekretär ei välista Krossi lahkumise järel muudatusi kampaaniaplaanides

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Riisalo
Tiit Riisalo Foto: Peeter Langovits / Postimees

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) peasekretär Tiit Riisalo ei välistanud, et erakond teeb aseesimehe Eerik-Niiles Krossi ja eestseisusesse kuulunud Yoko Alenderi lahkumise järel muudatusi valimiskampaania plaanides.

Riisalo ütles Postimehele, et ei ole selle üle süvitsi veel mõelda jõudnud. Ta märkis, et kindlasti pole Krossi lahkumine hea uudis, samas ei koosne erakond ka ainult Krossist ja temaga koos Reformierakonda astumisest teatanud Alenderist. «Ja häbeneda pole meil ka midagi, nii et saame hakkama,» lausus ta.

Riisalo märkis, et kampaaniad ongi selleks, et neid pandaks tähele. «Ma arvan, et me oleme ainuke erakond, kes praegu üldse toimetab sellel rindel. Käib IRLi üleriigiline maksureformi küsitlus ja võin rõõmuga tõdeda, et sellel on juba 40 000 vastajat. Sellega läheme edasi, võib-olla siis edaspidi plaane peab natukene, jah, mõtisklema, aga mingit katastroofi kindlasti ei ole,» ütles ta vastuseks küsimusele, kas partei plaanib muudatusi kampaaniaplaanides, kuna koos kahe eestseisuse liikmega liikus Reformierakonda ka kogu sellekohane informatsioon.

IRLi aseesimees ja Tallinna volikogu IRLi fraktsiooni juht Eerik-Niiles Kross teatas täna ootamatult, et astub Reformierakonda. Koos temaga lahkub IRList ja ühineb Reformierakonnaga IRLi linnavolikogu fraktsiooni aseesimees, erakonna eestseisusesse kuulunud Yoko Alender. Mõlemad kinnitasid, et kandideerivad Reformierakonna nimekirjas 1. märtsil toimuvatel riigikogu valimistel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles