Rõivas välistab poliitilise šantaaži: see on naeruväärne

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Taavi Rõivas.
Peaminister Taavi Rõivas. Foto: Sander Ilvest

Reformierakonna esimehe, peaminister Taavi Rõivase sõnul on naeruväärsed spekulatsioonid, just kui oleks Eerik-Niiles Krossi parteivahetuse taga poliitiline šantažeerimine.
 

«Minu meelest on see naeruväärne. Jah, tegemist on värvika minevikuga värvika inimesega, aga mina ei tea küll midagi sellist, mida ei oleks ka avalikkuses kirjutatud,» rääkis peaminister Vikerraadio saates «Stuudios on peaminister». Samas ütles Rõivas, et küllap on ka erakonna endisel esimehel Andrus Ansipil omamoodi õigus, kui ta on avaldanud arvamust küsitavuste osas, mis puudutab Krossi värvikat minevikku.

Rõivase sõnul ei ole see IRLil hea stiil, et seni on oldud meeskonnakaaslased ning hetkel, kui inimene otsustab edasi liikuda ja erakonda vahetada, hakatakse neile soppa krae vahele valama.

«Nii palju, kui mina tean, on IRLis pikemalt olnud sisemised käärimised. Küllap seda, miks see nii on ja miks inimesed leiavad, et IRLis ei ole võimalik jätkata, tuleb pigem nende käest küsida,» rääkis Rõivas.

Peaminister avaldas heameelt, et viimasel ajal on erakonnaga liitunud palju uusi inimesi erinevatelt elualadelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles