Andrus Veerpalu poeg tegi Tartumaal avarii

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Tatra külas
Avarii Tatra külas Foto: Lõuna prefektuur

Andrus Veerpalu poeg tegi poolteist nädalat tagasi Tartumaal Kambja külje all nn Tatra orus avarii, lõhkudes peale auto ka teepiirdeid, liiklusmärke ja valgustusposte.

Politsei sai 19. oktoobril kella 8.46 ajal teate, et Tatra külas on Honda ristmikul teelt välja sõitnud. «Liiklusõnnetuse sündmuskohal oli avariis kahjustada saanud teepiirded, valgustuspostid, liiklusmärgid ning kraavis seisis Honda, ent ühtegi inimest ei sõiduki juures ega lähipiirkonnas ei olnud,» ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.  

Seda, kes autot juhtis ja mis asjaoludel masin teekonna kraavis lõpetas, selgitab politsei menetluse käigus. «Seni menetluses kogutud esialgsetele andmetele tuginedes osales õnnetuses kaks isikut, kelle politsei on üle kuulanud,» lisas Peitel.

Legendaarne suusamees Andrus Veerpalu kinnitas Õhtulehele, et avarii tegi tema poeg ajal, kui ta ise oli kodust eemal: «Meil oli sel teemal tõsine vestlus ja on selge, et kellelgi ei ole siin mitte midagi õigustada.»

Õnnetuses keegi viga ei saanud. Avarii täpsemad asjaolud selgitatakse edasise uurimise käigus.

«Politsei tuletab meelde, et liiklusõnnetusest, milles saavad inimesed viga või tekitatakse varaline kahju, on kohustus politseile teada anda. Liiklusõnnetuse sündmuskohalt lahkumine ilma politsei loata on liiklusseaduse järgi karistatav,» lisas Peitel. Lahkumise eest võib karistada kas kuni 1200eurose rahatrahvi, kuni 30päevase aresti või juhtimisõiguse äravõtmisega kuni kaheks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles