USA koolitulistamise kolmas ohver suri haiglas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitulistamise ohvrite mälestuseks aia külge kinnitatud lilled, kingitused ja õhupallid Marysville'i Pilchucki kooli juures.
Koolitulistamise ohvrite mälestuseks aia külge kinnitatud lilled, kingitused ja õhupallid Marysville'i Pilchucki kooli juures. Foto: SCANPIX

USA Washingtoni osariigis eelmisel nädalal aset leidnud koolitulistamise ohver, eluohtlikult haavata saanud 14-aastane tüdruk suri haiglas, teatasid ametnikud reedel.

«Shaylee Chuckulnaskit, keda pere ja sõbrad kutsusid hellitavalt Shayks, suri eelmise reede koolitulistamises saadud rasketesse vigastustesse,» ütlesid Providence meditsiinikeskuse esindajad.

Möödunud reedel avas õpilane Seattle'ist 55 kilomeetri kaugusel asuvas Marysville'i keskkoolis kaasõpilaste pihta tule, tappes oma koolikaaslase ja haavates veel mitut ning võttes seejärel ka endalt elu.

Üks kriitilises seisundis haavatutest, 14-aastane Gia Soriano suri eelmisel laupäeval samas haiglas. Ohus on ka ühe haavata saanud poisi elu.

Tapjaks oli 14-aastane indiaani päritolu õpilane Jaylen Fryberg.

Tulistamine leidis aset jutuhoos õpilasi täis kohvikus. Pealtnägijate sõnul oli ründaja istunud esialgu vaikselt, tõusnud siis püsti ja võtnud midagi oma taskust. Seejärel kostusid lasud.

Väidetavalt oli Jaylen populaarne ning sotsiaalselt aktiivne laps. Ühe kaasõpilase sõnul oli poiss vihane tüdruku peale, kes polnud nõus temaga kohtingule minema. Tütarlaps oli ka üks õpilastest, keda poiss tulistas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles