Politsei otsib Valgamaal aasta tagasi kadunuks jäänud Kuldarit

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teadmata kadunud 42-aastane Kuldar.
Teadmata kadunud 42-aastane Kuldar. Foto: Politsei

Politsei ootab teateid enam kui aasta eest Valgamaal Põdrala vallas teadmata kadunuks jäänud 42-aastas Kuldari kohta. On alust arvata, et mees on elu ja tervise juures.

Mees jäi kadunuks mullu 21. oktoobril, kui lõpetas Valga linnas tööpäeva ega naasnud seejärel enam oma kodukohta Valgamaal Rulli külas, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Politseile teadaolevalt liikus ta sõiduautoga Mazda, mille registreerimisnumber on 112 AXB. Kuldar on umbes 165 cm pikk, kõhna kehaehitusega, hallikate poolpikkade juustega. Viimati kandis ta seljas musta jopet, jalas traksidega siniseid tööpükse ning hallikas-siniseid spordijalatseid.

Kõigil, kes on Kuldarit pärast 21. oktoobrit näinud või omavad muud infot, mis võiks viia tema asukoha väljaselgitamiseni, palutakse sellest teada anda telefonil 533 07 163 või lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles