Kanadas saadeti trellide taha laste kupeldamisega tegelenud teismeline

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vangistatu
Vangistatu Foto: SCANPIX

Kanadas Ottawas saatis kohus kuueks ja pooleks aastaks trellide taha noore tüdruku, kes tegeles alaealiste kupeldamise ja prostitutsiooniga.

Kohtus selgus, et 18-aastane oli sundinud endast nooremaid tüdrukuid narkootikumide ja vägivalla abil prostituutideks, edastab Helsingin Sanomat.

Tema noorimad ohvrid olid 13-aastased. Vangistatud tüdruk leidis kupeldatavad sotsiaalmeedia abil.

Politsei arreteeris kupeldaja koos kahe teise tüdrukuga 2012. aastal, kui ta oli veel 15-aastane.

Tüdrukut ootas esmalt ees Kanadas teismelistele kurjategijatele määratud maksimumkaristus, mis on kolm aastat vangistust. Prokurörid nõudsid, et tüdrukule määrataks täiskasvanute karistus, mis pikendas ta karistusaega.

Üks kolmest kupeldamisega tegelenud tüdrukust on juba kolmeks aastaks trellide taha saadetud. Üks ootab veel kohut.

Kaaslaste kupeldamisega tegeleti Ottawa eeslinnades ning täiskasvanutel ei olnud sellest aimu. Tüdrukud kontakteerusid oma ohvritega sotsiaalmeedias, meelitasid nad tänavatele, pakkusid narkootikume ja sundisid neid minema täiskasvanud meessoost klientide juurde.

Kui ohvrid keeldusid, lasti käiku vägivald ja väljapressimine.

Kohtu andmetel tegid kupeldajad ohvritest fotod ning saatsid need klientidele. Kui meestele mõni tüdruk meeldis, siis tellis ta endale.

Kuna noortel kupeldajatel ei olnud autot ega juhilube viidi kupeldatavad klientide juurde taksodega.

Ottawa politsei jõudis tüdrukute tegevuse jälile 2012. aastal kui üks prostituudiks sunnitud tüdruk julges lõpuks temaga juhtunu oma emale paljastada. Ema kontakteerus politseiga ja edastas tütre poolt öeldu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles