Järvamaal hukkus ülekäigurajal veoautolt löögi saanud naine

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillaotsal juhtus täna pärastlõunal õnnetus.
Sillaotsal juhtus täna pärastlõunal õnnetus. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Täna õhtupoolikul juhtus Paide vallas liiklusõnnetus, milles hukkus ülekäigurajal veoki alla jäänud naine.
 

Lääne prefektuuri pressiesindaja teatel juhtus õnnetus täna kell 17.24 Paide vallas Sillaotsa külas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel, kus ülekäigurajal jäi naisterahvas veoauto alla.

Õnnetust pealt näinud inimene rääkis Järva Teatajale, et Paide poolt Mäo suunas liikunud naisterahvas jooksis teele. Talle sõitis otsa Mäo poolt Paidesse sõitnud liivapuistur, mis ei suutnud pealtnägija sõnul peatuda ja sõitis naisele otsa. Pealtnägija pakkus, et ju märkas autojuht naist liiga hilja ja naine ei märganud autot, sest jooksja polnud enne teeületust seisma jäänud.

Sündmuskohal viibiva politseijasokonna välijuhi Margus Kitsingu sõnul on üleäigurada valgustatud, kuid hetkel teadmata põhjustel jäi sõiduteed ületanud jalakäija veoki juhil märkamata. 

Hetkel on teada, et veokit juhtinud 54-aastane mees oli kaine. Naisterahva isik on alles tuvastamisel.

Politsei tuletab meelde, et pimedatel sügisõhtutel nõuab liiklemine tähelepanelikkust nii sõidukijuhtidelt kui ka jalakäijatelt. Lähenevate tulede järgi on keeruline hinnata sõiduki kiirust, mistõttu tuleb kindlasti veenduda enda ohutuses enne ülekäigu rajale astumist.

Sõidukijuhid peavad ülekäigu radade läheduses arvestama ka sellega, et erinevatel põhjustel ei pruugi nad jalakäijat õigeaegselt märgata. Seepärast tuleb sõidukiiruse valikul olla eriti tähelepanelik ja ohtudega arvestav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles