«Foorum»: opositsiooniparteide liikmed seadsid Reformierakonna sisevalimised kahtluse alla

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arto Aas.
Arto Aas. Foto: Peeter Langovits

Kolmapäevases ETV asaates «Foorum» arutlesid saates osalejad viimase paari nädala tuliste poliitiliste sündmuste üle ning üheks teemaks kujunes ka Eerik-Niiles Krossi liitumine Reformierakonnaga, millega seoses panid opositsiooniparteide liikmed küsitavuse alla valitsuserakonna sisevalimiste korra.

Saates osalesid Arto Aas (RE), Eiki Nestor (SDE), Anvar Samost (IRL) ja Priit Toobal (KE).

Toobal tõi välja, et tema teada lõppes Reformierakonna sisevalimistele kandidaatide esitamine 27. oktoobril, kuid Eerik-Niiles Kross astus erakonda 31.oktoobril. «Mind väga huvitab, mil viisil Eerik-Niiles Kross kandideerib Reformierakonna sisevalimistel – kas on jälle uut nn Ojulandi skandaali, sisevalimiste võltsimist oodata?» küsis saates Keskerakonna peasekretär.

Kuigi Aas sõnas selle peale, et see kuupäev ei vasta tõele, nõustus Anvar Samost Toobaliga, et ka tema luges seda sama Reformierakonna siseajakirjast.

«Meie sisevalimisi pikendati nädala võrra, nii et selles mõttes kõik on korrektne ja siin mingit konksu ei ole,» sõnas Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles