Lisaks teistele parteidele peavad suvepäevi siiski ka rohelised

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roheliste suvepäevad algavad rattamatkaga.
Roheliste suvepäevad algavad rattamatkaga. Foto: Egert Kamenik

Lisaks kõigile ülejäänud parlamendiparteidele peavad sel aastal suvepäevi ka Eestimaa Rohelised, kes algselt plaanisid suveürituse asemel korraldada vaid kohalikke talgupäevi.

Roheliste pressiesindaja sõnul on ka suvepäevade näol siiski tegu suviste talgupäevadega, kuhu erinevalt varem toimunud piirkondlikest talgutest on oodatud kogu erakonna liikmed. Kaks päeva kestev üritus algab 21. augustil rattamatkaga Harjumaalt Luigelt Kose vallas asuvasse Oru koolimajja, kust edasi suundutakse ekskursioonile Tuhalas.

Samas on plaanis koos kohaliku külaseltsiga puhtaks teha Ämmaaugu karstiava ning arutada plaanitava Nabala lubjakivi kaevandusega seotud probleeme.

Lisaks kavatsevad rohelised suvepäevadel kõne alla võtta erakonnas tekkinud erimeelsused ja organisatsiooni sisekliima ning arutada valimisplatvormi koostamist. Õhtul esineb üritusel osalejatele ansambel J.M.K.E.

Roheliste kodulehel avaldatud teate kohaselt ei pea üritusel osalejad osavõtutasu maksma. Peale selle makstakse sõidukulud kinni kõigile neile, kes sõidavad kohale ühistranspordiga või kelle autos on vähemalt neli inimest.

Parlamendiparteidest on juulis juba suvepäevi pidanud Keskerakond, Sotsiaaldemokraatlik Erakond ja Rahvaliit. 13.-15. augustil peavad suvepäevi ka Isamaa ja Res Publica Liit Elva lähistel asuvas Tartumaa tervisespordikeskuses ning Reformierakond Võrumaal Kurgjärvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles