Ühendkuningriigis hukkus kannibalirünnakus naine

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti politsei
Briti politsei Foto: SCANPIX

Suurbritannias Walesis leidis aset kannibalirünnak, milles kaotas elu naine ning ründaja hukkus pärast seda kui politsei kasutas tema vastu elektrišokirelva.

Politsei sai väljakutse Blackwoodis, Argoedis asuvasse Sirhowy Arms hotelli öösel kell 1.23 kohaliku aja järgi, kust teatati varem, et Matthew Williamsi nimeline mees ründab naist, edastab BBC.

Hukkus 22-aastane naine, kelle juhtumit käsitletakse mõrvana. Naise tapnud meest kahtlustatakse kannibalismis.

Politsei kinnitas, et kasutas 34-aastase kurjategija vastu elektrišokirelva. Mees arreteeriti, kuid ta hiljem suri.

Elektrišokirelva kasutamist uurib Briti sõltumatu politseikaebuste komisjon (IPCC – Independent Police Complaints Commission).

Politsei kinnitusel oli Williams kohalik, kuid naine oli pärit kaugemalt. Kinnitamata andmetel oli mehel ja naisel suhe.

Kohaliku baptistikiriku esindaja June Trace`i sõnul hakkas Sirhowy Arms hotell mitu aastat tagasi pakkuma peavarju neile, kes on elu hammasrataste vahele jäänud.

Seal elasid põhiliselt 30. – 40. eluaastates inimesed, kes püüdsid uuesti jalgu alla saada ning siis edasi liikuda.

Caerphilly kohaliku omavalitsuse esindaja kinnitas, et hotelli kasutati ajutiselt kodututele öömaja pakkumiseks. Ta lisas, et juhtumi lahendamisel teevad nad politseiga koostööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles