Linna raha varastanud Nukka: minu süda kripeldab alati, sest olin juht

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Nukka esitles end möödunud aasta suvel sihtasutuse Emajõe Linnuriik juhina.
Viktor Nukka esitles end möödunud aasta suvel sihtasutuse Emajõe Linnuriik juhina. Foto: TPM

Postimees kirjutas täna, kuidas Tartumaa väikelinna Kallaste meer Viktor Nukka, pearaamatupidaja Aive Laumets ja vanemraamatupidaja Kiira Leonova lasid linnal kümnete tuhandete eest isiklikke kulutusi kinni maksta, esitasid fiktiivseid arveid ja käisid linna raha eest reisimas. Allpool on kohtus omastamises süüdi mõistetud linnapea vastused Postimehe küsimustele, miks ta nii käitus.

Kallaste endine linnapea, praegune abilinnapea Viktor Nukka, kohtuotsuses pole kunagi miks-küsimust, aga ma kasutan võimalust ja küsin: miks te seda tegite?

Et miks me seda tegime?

Jah.

Miks me tegime?

Jah.

No ma jätan teile praegu kommenteerimata, sest kohtuotsus on jõus, mina astun tagasi vastavalt kohtuotsusele ja muus osas on kokkuleppes kõik olemas. Mina praegu ei kommenteeri.

Aga süda kripeldab ka, et te seda koos nende daamidega tegite?

Ma ei kommenteeri neid asju sellepärast, et minu süda kripeldab alati, sest olen olnud ametiasutuse juht. Iga asja pärast mul süda kripeldab.

Samal ajal kui teie kolmekesi omastasite, oli Kallaste linn nii halevaene, et arvel polnud raha jooksvate arvete tasumiseks. Kuidas on võimalik muudkui möllata ja omastada, kui te samal ajal teate, et teie juhitav linn on naeruväärselt vaene?

See on hea küsimus ja see on provokatiivne küsimus. Ma ei vasta sellele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles