Video: aasta isa öösel lendab, päeval on lastega

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Isa käis öösel lendamas, kuid päeval oli alati lastele olemas, rääkisid aasta isa 2014 Valeri Kutuzovi tütred oma lapsepõlve meenutades.

«Vanaisa on hea,» ütles rõõmsalt aasta isa 2014 Valeri Kutuzovi üks kuuest lapselapsest. Seda kinnitasid ka Kutuzovi kolm last. «Minu jaoks isa on alati parimate liigas olnud ja mind üldse ei üllatanud, et ta kandideeris. See tunnustus tähendab talle väga palju, meil oli usk temasse ja kohe esimesel päeval ma ütlesin, et ta võidab ja aasta isa tiitel on tema oma,» kommenteeris isa tiitlit poeg Andrei ja lisas, et vanaisana on ta võib-olla isegi parem.

Ka Kutuzovi kaks tütart tunnistasid, et neile ei tulnud uhke tiitel üllatusena. «Ta on alati meie jaoks parim isa olnud. Ta armastab meid ja teeb kõik, et meie elu oleks hea,» rääkisid nad ning meenutasid lapsepõlvest, et kui isa käis öösiti lendamas, siis päeval ta ikka mängis oma lastega kogu aeg. «Oli raske, aga tema suutis seda muidugi,» rääkisid tütred.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles