Politsei avastas Roherockil 35 rikkumist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja
Politsei avastas eile Keilas toimunud Roherockil 35 rikkumist, millest lõviosa oli seotud avalikus kohas alkoholi tarvitamisega.

Politseioperatsiooni juhtinud juhtivkonstaabli Madis Melzari sõnul tabati kolm joobes alaealist ning kolm tubakaseadust rikkunud alaealist, kaks joobnut tuli viia politseiosakonda kainenema.

Tuvastati ka üks külastaja, kes üritas kanepitaolist ainet peopaika viia.

Lääne-Harju politseiosakond tagas Keilas avalikku korda täiendatud jõududega.

Lääne-Harju politseiosakonnast oli kohal 13 ametnikku, lisaks kaasati viis kiirreageerijat ning neli narkotalituse töötajat koos kahe narkokoeraga. Avalikku korda aitasid tagada ka üheksa abipolitseinikku. Ürituse territooriumil valvas korda turvafirma.

Melzari hinnangul möödus Roherock kokkuvõtvalt nii osavõtjatele kui ka kõigile Keila elanikele turvaliselt.

«Hea näide sellest, kui positiivset mõju politseioperatsioon omas, on see, et sel ajavahemikul ei saanud politsei Keilast mitte ühtki väljakutset,» nentis ta. «Ka Roherockiga seoses ei toimunud ühtki kaklust ega muud tõsisemat vahejuhtumit.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles