Uudelepp: loosung «Kindlalt edasi!» on Reformierakonna jaoks loogiline

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna reklaam ajalehes
Reformierakonna reklaam ajalehes Foto: Tairo Lutter

Kommunikatsiooniõppejõud Agu Uudelepa sõnul on eile avalikustatud Reformierakonna kampaaniasõnum «Kindlalt edasi!» partei jaoks loogiline jätk varasematele loosungitele.

«See jätkab selles loogikas, mida Reformierakond on oma loosungites kasutanud. See «parema tuleviku poole liikumine» on neil olnud alates oravast, mis ei istu paigal, vaid hüppab ja loomulikult hüppab vasakult paremale, sest paremal on alati parem,» rääkis Uudelepp.

«See on loogiline ja samas on selge, et närvilises õhkkonnas peab peaministri erakond pakkuma kindlust, mitte ebamäärasust. Puhtalt tehnilise konstruktsioonina on tegemist korraliku loosungiga.»

Reformierakonna loosung langeb kokku aga Isamaaliidu poolt 2005. aastal kasutatud kampaanisõnumiga. Uudelepp keeldus spekuleerimast, kas Reformierakond kasutab sõnapaari «Kindlalt edasi!» Isamaaliidu eeskujul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles