Lavrov ei usu kohtumisest Steinmeieriga läbimurret

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa välisminister Frank-Walter Steinmeier (vasakul) koos Vene esidiplomaadi Sergei Lavroviga Berliinis selle aasta augustis.
Saksa välisminister Frank-Walter Steinmeier (vasakul) koos Vene esidiplomaadi Sergei Lavroviga Berliinis selle aasta augustis. Foto: SCANPIX

Vene välisminister Sergei Lavrov tunnistas, et ei oota eelseisvast kohtumisest Saksa välisministri Frank-Walter Steinmeieriga läbimurret ei Ukraina küsimuses ega teistel teemadel, kuid rõhutas vajadust jätkata Saksamaa ja teiste Euroopa Liidu riikidega dialoogi.

«Tegemist on töövisiidiga, leppisime kokku korraldada uue kohtumise ja rääkida Ukrainast, kuid mitte ainult, kõne all on ka kahepoolsed suhted,» ütles Lavrov Steinmeieri teisipäevase Moskva-visiidi eel.

«Keegi ei oota läbimurret, see visiit ei ole sündmus, mille järel saaksime teatada kõigi maailma probleemide lahendamisest. Kuid me hindame kõrgelt oma regulaarset dialoogi Saksamaa ja teiste ELi riikidega, mis on meile tõeliselt oluline,» ütles Vene välisminister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles